Teatro Trono от Боливия посетиха Пловдив

Teatro Trono от Боливия посетиха Пловдив в периода между 30 октомври и 3 ноември 2021 г. – по време на период на тежки ковид рестрикции. Боливийците не получиха шанс да споделят своя потенциал, изкуство и мъдрост с всички млади хора, до които при нормални обстоятелства щяхме да достигнем. И все пак направихме всичко, което бе възможно.  

На 31 октомври и 1 ноември Teatro Trono проведоха прекрасни уъркшопи със специални младежи от Сдружение „Паралелен свят“, а на 1 ноември следобяд имаха уъркшоп среща и с ученици и учители от Средно училище „Св. Св. Кирил и Методий“ и Национална художествена гимназия „Цанко Лавренов“. 

На 2 и 3 ноември те проведоха онлайн уъркшопи съответно с ученици от НХГ „Цанко Лавренов“ и Езикова гимназия „Иван Вазов“. 

На 3 ноември слънцето се усмихна на Пловдив, качи температурите и изкара хората на главната пешеходна улица, където Teatro Trono изригнаха със своите барабани, шарени костюми и пантомима, за да стоплят сърцата на пловдивчани с прекрасното си излъчване и талант.  

Снимките по-долу показват моменти от седмицата, която Teatro Trono споделиха с нас в Пловдив. Насладихме се на всяка секунда от преживяването, въпреки ковид, и бихме приветствали Teatro Trono отново и отново!